Gastvrouw- of heer grote optredens

Trefwoorden:
aansturing, coördineren, optredens, plannen
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Gastvrouw- of heer grote optredens

Met regelmaat worden er op onze locaties grote optredens georganiseerd. Er komt een artiest, een band of bijvoorbeeld een koor optreden.

Voor deze optredens zoeken we iemand die het coördineren op het lijf geschreven staat. Jij vindt het leuk artiesten te ontvangen en hen welkom te heten binnen de locatie. Aan de hand van het draaiboek begeleid je hen bij het optreden. Je wijst de weg, helpt bij kleine vragen en biedt een hapje en drankje aan. Je vindt het leuk optredens aan- en af te kondigen en ook in de pauze ben je bereid te helpen waar nodig.

Voor deze functie is het belangrijk dat jij je hoofd koel kunt houden en verantwoordelijkheid durft te nemen. Het is van zelfsprekend voor jou om vriendelijk te zijn en te helpen waar het binnen jouw mogelijkheden ligt. Je bent betrouwbaar en flexibel en vindt het fijn op wisselende tijden als vrijwilliger te werken. Er zijn namelijk niet wekelijks optredens, dus het is fijn als je incidenteel inzetbaar bent. Samen met collega-gastvrouwen vorm je een team en kom je regelmatig bij elkaar.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wij bieden jou:
- Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
- Reis- en onkostenvergoeding
- Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
- Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
- Bijscholing en deskundigheidsbevordering

Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app ons gerust! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.
We hopen van je te horen!
Groetjes, Hedwig en Renske

aangepast: 25 juli 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.