Wandelliefhebbers gezocht in Assendelft

Trefwoorden:
gezelschap, wandelen
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Wandelliefhebbers gezocht in Assendelft

De wensen van de bewoners in Assendelft lopen uiteen: de een wil naar een Volendams operakoor luisteren, de ander wil konijnen knuffelen en veel mensen willen een frisse neus halen. Wil jij ouderen een mooi moment bezorgen? Lees dan snel verder…

Dit jaar gaan wij samen met onze vrijwilligers in gesprek met meer dan 1000 ouderen. In de rondreizende Tijdmachine brengen we de geuren, kleuren, geluiden en herinneringen van de jaren 60 bij hen terug. Vervolgens vragen we: “Wat zou u op dit moment nog willen doen?” De antwoorden zijn net zo verschillend als de levens waar ze ons over vertellen. Een ding hebben ze gemeen: het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. Een zacht, pluizig konijn knuffelen. Meer tijd voor een praatje. Een chocoladeijsje.

Veel mensen die we in een woonzorgcentrum in Assendelft spraken, willen graag wandelen. “Ik wil bewegen. En dan niet iets van yoga, maar gewoon een wandeling maken!”, vertelt een meneer die zich liever niet in teveel bochten wringt. Een bewoonster vertelt dat ze buiten het liefst naar de lucht kijkt; daar zijn de duiven en vliegtuigen. Een andere meneer bewondert graag kalfjes, schapen en vogeltjes. Een mevrouw verderop wil naar het huis van haar zoon wandelen.

Houd jij ook zo van mooie luchten, woon je in de buurt van Assendelft en heb je een middag of ochtend vrij? Wandel dan met deze mensen mee!

Wil jij deze wandelliefhebbers een mooie middag bezorgen? Mail dan naar info@stichtingdetijdmachine.nl o.v.v. ‘ik wandel mee!’.

gepubliceerd: 14 augustus 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.